Een rugzakje

  • anita 

Een rugzakje, soms gevuld met goede lessen en soms met minder goede, of beperkingen waar je in het dagelijks leven hinder van ondervind. Veel jongeren vallen op school uit door bv autisme spectrum stoornis, Adhd, hsp, pdd nos en wat al niet meer. Wat mij betreft lastig om hier een stempel op te drukken, en is het echt noodzakelijk ?

Ik denk dat als je zelf weet dat je ergens moeite mee hebt, of iets moeilijk vind, en je hier graag iets aan wilt doen , er altijd een mogelijkheid is. In deze snelle maatschappij valt het door stress zowieso al niet mee om het tempo bij te houden. Het schoolsysteem is niet berekend op kinderen die op een andere manier leren, of een andere aanpak nodig hebben. Helaas vallen er nog steeds heel veel kinderen uit om bovenstaande redenen.

Wat als we nu in groepsverband gaan kijken wat jij graag wilt ?

Wat als we nu dmv duidelijke vragen boven kunnen krijgen wat jouw sterke punten zijn ? Of wat de punten zijn waarop jij meer ondersteuning nodig hebt ?

Ook al ben je anders, voel je je anders, en denk je anders, ook jij bent bijzonder op jouw mooie manier……

Wij hebben hier een heel mooi coaching programma voor ontwikkeld, wat we in groepsverband met je doornemen. We gaan dmv vragen kijken wat jij belangrijk vindt, en leren door het luisteren naar anderen.
Eventueel kunnen we je 1 op 1 begeleiding aanbieden, en je helpen bij het maken van keuzes.

Daarnaast kunnen we met de paarden je ontspanning en bewustwording aanbieden. Gewoon door lekker buiten te zijn, de paarden poetsen, wandelen, of in een paarden coach sessie.
De keus is altijd aan jou, je zult zelf stappen moeten zetten, en wij staan achter je om te helpen.
Hoor ik snel iets van je ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *